top of page

Barista képzés

Ár: 99 900 Ft
Diákoknak: 79 900 Ft

Szereted a kávét és kíváncsi vagy milyen a pult másik oldalán? Mi szívesen megtanítunk a kávékészítés alapjaira, sőt munkalehetőséget is ajánlunk sikeres képzés esetén! 

A képzésünk négyszer három órából áll. Gyorsnak tűnik a többihez képest? Ne aggódj, a képzéseket maximum két fővel indítjuk, így biztos lehetsz abban, hogy a kérdéseid nem vesznek el a tömegben és elegendő figyelem jut a fejlődésedre! A képzések délután 3 és este 8 között rugalmasan a Te igényeid szerint indulnak közös egyeztetést követően, így iskola vagy munka mellett is elvégezhetők.

Amennyiben a képzés után tetszik a szakma, szükséged van gyakorlatra, és mi is elégedettek vagyunk a munkáddal, úgy lehetőséget adunk tapasztalatszerzésre nálunk.

Elmélet

Az első alkalommal átvesszük a kávé elméleti részét, megismerkedhetsz a különböző kávéfajtákkal, termőterületekkel, feldolgozási eljárásokkal és pörkölési szintekkel.

andrew-spencer-KFh2OCCkkxM-unsplash-2.jpg

Őrlőbeállítás, kávéfőzés

A második alkalommal már az őrlőké és a kávégépé a főszerep. Megmutatjuk hogyan tudsz tökéletes presszót lefőzni, ami minden kávés italnak az alapja. Ehhez meg kell tanulnod hogyan állítsd be az őrlőt a megfelelő méretű szemcse eléréséhez.

david-lundgren-ODIQCZ2yKu4-unsplash.jpg

Latte art

Ennél az alkalomnál a tejé a főszerep. Megmutatjuk hogyan, milyen hosszan habosítsd a tejet, hogy szép egyenletes folyadékot kapj, amivel tudsz formákat önteni. Itt a legfontosabb a gyakorlás, így végig figyelünk és instruálunk az oktatás során és a kávéfőzés lépéseit is ismételheted közben.

brooke-cagle-X4RJG4aNi8o-unsplash.jpg

Gyakorlás, ismétlés

Az utolsó alkalomnál átbeszéljük az elméletet és a nulláról kell elkészítsd a kávés italokat, a korábban megszerzett tudásod szerint. Itt lehetőséged nyílik tesztelni önmagad a felügyeletünk mellett, illetve ha felmerülne még bármilyen kérdés, tudunk segíteni. Célunk, hogy ne oklevelet, hanem tudást kapj a kurzus végén!

brent-gorwin-YQ-m5BpbLNQ-unsplash-2.jpg

Köszönjük a jelentkezést, hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

bottom of page